Dagen i bilder.

Morgonpromenad med Annsofie och Morris.


Förbi stans bästa bageri.Och sen hem för att äta lyxfrukost med efterrätt för det är lördag!


Ut över det har jag städat och promenerat lite mer med Annsofie och klippt gräs. Ja sånt måste man faktiskt göra ibland även om man bor i lägenhet. Nu har solen nått balkongen så nu ska jag ta en bok och sätta mig där och häcka ett tag tror jag faktiskt.


Mina otacksamma katter.

När jag fixade balkongen här för några veckor sedan planterade jag lite kattgräs. Jag försökte hitta på nätet hur man bäst odlade eget kattgärs men det gick inget vidare. Under typ två veckor hände INGENTING! Men nu jävlar! På bara ett par dagar har det blivit en fin liten matta i min kopparkbalkonglåda, eller vad fan det nu är.
  Jag tänkte att katterna skulle bli jätteglada! Och dom var rätt entusiastiska medan gräset var så kort att dom inte fick äta av det. Idag när dom faktiskt fick var dom måttligt intresserade. Gimli tog ett par smakprov, mest av artighet såg det ut som. Amadeus fortsatte försöka äta på en av blommorna fast jag jobbat hårt på att få honom att låta bli. Aker jag gjort:

- Pyschat argt.
- Kastat vatten på honom.
- Slagit honom med min bok (Inte HÅRT fattar ni väl!)
- Skrikit argt på honom.
- Stängt in honom och matat Gimli med kaviar på balkongen medan Amadeus satt i fönstret och kollade på.

INGET hjälper! Kattjävel. Kolla bara hur han sitter och spelar oskyldig. Så fort jag vänder mig bort kommer han kasta sig över blomman igen.


Avrapportering om veckorna som gått.

Jaha, vad har hänt sedan sist? Inte mycket. Inte mycket alls. En dag kom det lite snö. Gimli har jobbat på sin arm triangle. Det har börjat växa något i en av mina blomkrukor. Jag har satt nytt PB i marklyft, 115 kg. Gimli har haft en beef med en väska, han vann den fighten också även om det var på håret under några sekunder. Amadeus har provat frisera svansen lite genom att hålla den över ett levande ljus.Det har varit gaypride i stan. Jag har varit på två föreläsningar och en teater. Föreläsningarna var bra, teatern var pinsam. Och just ja! Under en av föreläsningarna gick jag, för att hämta ett glas vatten. Medan jag står där och häller höjer jag, intet ont anande, blicken för att se mig om kring och vad får jag se då? Jo Mongofettot! Där satt han med sina psykotiska crazy eyes, precis vid dörren och blockerade vägen ut med sin gigantiska hängbuk. Jag sket fan nästan på mig! Usch! Hade lite svårt att koncentrera mig under resten av föreläsningen.

Och i värden då? Geroge St Pierre har försvarat sitt bälte, Jose Aldo också. Rory McDonald har whoopad Nathe Diazs arsle så hårt att inte ens hans mamma känner igen det. Vilket jag föresten hoppas hon inte gjorde även innan för det vore sjukt. Usama Bin Laden är död. Tänker jag efter finns det inget jag bryr mig mindre om än det.


RSS 2.0