Ljuset är på, men är någon hemma?

Jag har insett att lamporna i trapphuset ALLTID är tända. Jag gillart inte! Det är varken miljövänligt eller Jonnavänligt. För mig uppstår problemet när jag typ kvart i sju på morgonen ska gå upp och släppa in Kenzo. Fast jag tänder lampan inne så är den inte på långa vägar så stark som trapphuslampan så jag blir helt bländad och plågad när jag öppnar dörren. Det är inte en fager syn, mitt ansikte, rödmosigt, hopskrynklat, ögonen som vindar och börjar rinna litegrann. Jag är lite orolig att Frida ska bli så förskräckt att hon inte längre vill lämna Kenzo hos mig. Det vore trist för jag gillar ju Kenzo rätt bra.



Nu över till annat. Det ser lite naket ut i hallen. Spegeln har fortfarande inte tagit sig upp på väggen. Jag börjar inse att den kommer behöva hjälp. Men även när den väl är på plats tror jag det kommer se naket ut så jag funderar på att måla om ännu en hylla och borra upp ovanför spegeln som typ kombinerad hatt och avlastningshylla. Sen skulle jag verklien vilja ha det där skrivbordet, som tydligen bara existerar i min fantasi.

  Imorgon är jag ledig och då ska jag kanske ut på äventyr. Mer om det då, om det blir av. Jag vågar inte berätta för mycket om det eftersom universum har som hobby att bitchslappa mig i fejset så fort jag hoppas för mycket på något!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0