Måndag och skit.

Kom hem från jobbet. Lekte lite med katterna. Kollade igenom Hemköps och Nettos reklam (inget intressant) Kollade platsbanken (verkligen inget intressant) Och det visade sig förstås vara skitdumt att ladda ner blogg.seappen så jag kunde blogga från telefonen för nu är ju bloggen på datorn helt uppfuckad och förstörd. Vilket jävla skit! Hur kan det blir så? Inte okej!

Men seriöst!

Det är ju hur bra som helst att kunna blogga i mobilen. För att sitta hemma framför datorn är ju sååååååå last year!
Just nu sitter jag hemma hos Sven och kollar på gamla UFC med magen full av entrecote från dagens grillning. Det blir inte mycket bättre än så. Men nu klockan på väg mot halv nio så jag måste gå hem och lägga mig snart. Det är ju galenskap att vara vaken längre än till halv tio. Va?


Munhygien och persienner.

Jag drog till bageriet som skamligen nog inte öppnar fören åtta. Vad fan är det? Bagerier ska väl öppna jättetidigt! Och när jag kom dit hade dom inte ens plockat upp brödet som alltså inte allts är hembakat! Skandal! Fast dom är sjukt goda ändå alltså. 

  Efter lyxiga surdegsbullar med fransk brie och nån lufttorkad salami med grönpeppar drog jag ner på stan och lämnade igen ett par böcker på biblioteket samt inhandlade en tandborste till Gimli. Hans andedräkt är fan inte att leka med! Den skulle antagligen kunna ta livet av någon, återuppväcka den och ta livet av den igen!

  Nu tänker ni förstås ”Borsta tänderna på en katt? Är hon dum i huvudet eller?” och ja det kanske jag, men det är inte Gimli för han låter visst sina tänder borstas! Ha! In your face! Gimli förstår vikten av god tandhygien. Så det så.


Och så passade jag på att ta en promenad med Annsofie och Morris i det alldeles strålande vädret. Vi snackade skit om folk som har sina persienner neddragna dygnet runt. Idioter! Och när jag var på väg hem passade jag på att kolla in mina grannars fönster. Alla utom jag och väggivägggranne har sina persienner neddragna. Inte konstigt att allting i det här huset är helt fuckt up!


Nu måste jag förbereda lite grillningsgrejer här asså.


Vad är klockan?

Jag lär mig aldrig det där med när man ska ställa om klockan. Är det nu? Är det i början på november? Är klockan verkligen halv åtta nu? Skit samma.

  Igår kväll tog jag en promenad med Annsofie och Morris. Annsofie har svalt en kamera (inte en vanlig kamera, en medicinsk kamera), så när hon var hos tandläkaren kunde dom inte ta röntgenbilder för det kunde fucka upp kamerans jobb. Tandläkaren tänkte skriva i sin journal att Annsofie svalt en kapsyl. Va? Haha!

  Mina fönster är skitiga och jag borde tvätta dom en sista gång innan vintern. Men orka! Kanske senare. Nu ska jag ta en kopp te. Jag skäms nästan för att säga det men jag är lite trött på kaffe. Borde köpa en ny espressomaskin så jag kan göra latte igen.


RSS 2.0